ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εδώ θα δείτε ολες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε

Σας παραλαμβάνουμε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ή από οποιοδήποτε άλλο σημείο άφιξης, στην ώρα που έχει οριστεί, και σας μετακινούμε στον τόπο της επιθυμίας σας.
Ανταποκρινόμαστε στα αιτήματά σας και σας μετακινούμε 24 ώρες το 24ωρο, πάντα ακριβείς στο χρόνο που έχει προκαθοριστεί, με απόλυτο σεβασμό στο πρόγραμμά σας και διακριτικότητα.
Η διαδρομή σας έχει μελετηθεί, έχει καταχωρηθεί και έχει δοθεί στον συνεργάτη επαγγελματία-οδηγό που θα την φέρει εις πέρας με τον πιο ασφαλή τρόπο, για τη δική σας ικανοποίηση και απόλαυση!
Εάν η Αθήνα είναι ο σταθμός σας για λίγες ώρες πριν ταξιδέψετε στον επόμενο προορισμό σας, η Prestige Transport Services, θα φροντίσει να μεταμορφώσει τις ενδιάμεσες ώρες αναμονής, σε πολύτιμες στιγμές, σύμφωνα με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ιστορικά σημεία της πόλης, τοποθεσίες φυσικής ομορφιάς, εμπορικοί δρόμοι με επώνυμες μάρκες, καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα, φημισμένα εστιατόρια για την κουζίνα τους, καφέ στα πιο πολυσύχναστα trendy σημεία της πόλης, θα αποτελέσουν τους σταθμούς σας για λίγες ή λίγο περισσότερες ώρες, πριν το ταξίδι σας.
Σας ταξιδεύουμε παντού: Από την ξακουστή για το σπουδαίο ανοιχτό της Θέατρο, Επίδαυρο, το γραφικό Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας και τις Μυκήνες, το κέντρο ενός από τους σημαντικότερους πολιτισμούς της αρχαιότητας, του Μυκηναϊκού, στους «μυστηριακούς» Δελφούς, στο καταπράσινο, μαγικό βουνό του Καρπενησίου και τα συγκλονιστικά Μετέωρα.
Οργανώνουμε για εσάς υπηρεσίες ξενάγησης σε οποιοδήποτε τουριστικό-ιστορικό προορισμό μας ζητηθεί. Επιλέγουμε από τους συνεργάτες μας ξεναγούς, αυτούς που μιλούν τη γλώσσα της αρεσκείας σας και σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές και επιθυμίες.

Μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Μετακινήσεις προς όλα τα λιμάνια, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς ή άλλα σημεία αναχώρησης

Μετακινήσεις σε σημεία συνάντησης και αναμονή για ενδιάμεσες μετακινήσεις

Μετακίνηση και περιήγηση με ή χωρίς ξεναγό σε σημεία ενδιαφέροντος (αξιοθέατα)

Μετακίνηση και αναμονή για αγορές ή και για φαγητό, καφέ ή ποτό

Εκδρομές στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν σχετικού αιτήματος

Μετακίνηση προς διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με παροχή ξεναγού, κατόπιν σχετικού αιτήματος

Οι Καλύτεροι

H Prestige Transport Services διαθέτει συνεργαζόμενη με τους καλύτερους στον τομέα του με σκοπό την απρόσκοπτη και ασφαλή επαγγελματίες οδηγούς υπηρεσίες μεταφοράς μετακίνηση και ξενάγησης, και ξεναγούς και την ψυχαγωγία.

Κράτηση
Κράτηση


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ;

Ελάτε σε επαφή μαζι μας για ότι θελήσετε να ρωτήσετε!
Επικοινωνία