Συνεργάτες

Όλοι οι επαγγελματίες οδηγοί της Prestige Transport Services, αξιόπιστοι, χρονικά ακριβείς, γνώστες των ελληνικών δρόμων –στο κέντρο της Αθήνας, στα προάστια, στα λιμάνια, στους σταθμούς μετακίνησης προς εκατοντάδες σημεία ενδιαφέροντος –έχουν ενταχθεί σε αυτήν με αυστηρά κριτήρια επιλογής.
Οι συνεργάτες επαγγελματίες οδηγοί της εταιρίας διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία ετών, εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, χαρακτηρίζονται από την εγγενή τους ευγένεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και συνεννοούνται με ευκολία στην αγγλική γλώσσα.
Όλοι διαθέτουν οχήματα υψηλών προδιαγραφών, με χαρακτηριστικές ανέσεις και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στα πλαίσια των κανόνων λειτουργίας που έχει ορίσει η Prestige Transport Services.
Ο επικεφαλής της εταιρίας, επαγγελματίας οδηγός και ιδιοκτήτης επαγγελματικού οχήματος από την έναρξη της σταδιοδρομίας του, εδώ και εικοσιπέντε χρόνια, προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του, με αίσθηση καθήκοντος, συνέπεια, ασφάλεια, υποδειγματική οδηγική συμπεριφορά και ευγένεια. Χαρακτηριστικά, που έχει εμφυσήσει στους συνεργάτες του και τα οποία καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας του.
Στην πολυετή του καριέρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του από την πρώτη κιόλας διαδρομή, έχοντας διανύσει μαζί τους χιλιάδες χιλιόμετρα, με γνώμονα την ασφάλειά τους, την παροχή υπηρεσιών ευζωίας, τη χρονική ακρίβεια, την άνεση, την εχεμύθεια.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ;

Ελάτε σε επαφή μαζι μας για ότι θελήσετε να ρωτήσετε!
Επικοινωνία