ΠΡΟΦΙΛ

Μάθετε ποιοι είμαστε

Εμείς

Η εταιρία Prestige Transport Services, o Γιώργος Γεωργόπουλος και οι συνεργάτες του, επαγγελματίες οδηγοί με αξιόπιστα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, μεταφέρουν με άνεση, απόλυτη ασφάλεια και διακριτικότητα τους επισκέπτες της Αθήνας, σε οποιοδήποτε σημείο της πρωτεύουσας ή/ και της Ελλάδας, σύμφωνα με την επιθυμία κάθε πελάτη.
 
4694
Πελάτες
4
Οχήματα
10496410
Χλμ
4
Οδηγοί

Εμπειρία

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, ο επικεφαλής της Prestige Transport Services έχει χτίσει σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τους δεκάδες πελάτες του από την Ιταλία, τη Νορβηγία, την Αγγλία, τη Γαλλία, τις Η.Π.Α. Άνθρωποι που επισκέπτονται την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, άνθρωποι που αγάπησαν την Ελλάδα και μετατρέπουν κάθε επαγγελματικό σκοπό σε μία ακόμη ευκαιρία ψυχαγωγίας στην Αθήνα ή σε κάποιον πιο μακρινό προορισμό της χώρας.

Εμπιστοσύνη

Άνθρωποι που έχουν ως πρώτο σταθμό την Αθήνα για να δουν, να περιηγηθούν, να ψωνίσουν, πριν κατευθυνθούν σε μία ακόμη περιζήτητη, τουριστική περιοχή της Ελλάδας…Άνθρωποι που αποζητούν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, έχουν επιλέξει «συνοδοιπόρο» για τις διαδρομές τους τον επικεφαλής της Prestige Transport Services ή έναν από τους βοηθούς –συνεργάτες της εταιρίας. Η εμπιστοσύνη τους επιβεβαιώνει τη σταθερή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία μας.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ;

Ελάτε σε επαφή μαζι μας για ότι θελήσετε να ρωτήσετε!
Επικοινωνία